Daft Punk gör en Rolling Stone?

Det har varit mycket snack om hur illa och trött Rolling Stones samarbete är med Dressman,  hur rockbandet solkar sin image. Nu får vi ju inte glömma bort att det är länge sedan Rolling Stones stod för något som var rebelliskt däremot kan jag förstå att fansen blir aningen trötta av idén och upplägget.

Är Daft Punk på väg att göra samma sak?

Nu finns uppenbarligen t shirts att köpa i den brittiska lågpriskedjan Primarks butiker sida vid sida med Michael Jackson merchandise. Gissningsvis är inte det här en stor kampanj utan något i en mindre skala. Duon har inte själv kommenterat om det är ett samarbete eller om det ät någon av deras samarbetspartners som sålt vidare tröjorna. Däremot har ett band som Daft Punk betydligt mycket mer att förlora på att göra en kampanj liknande den som Rolling Stones gjort i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *