Bakgrundsmusiken till P3 Dans

 

Genom åren har jag fått frågan många gånger; Vad är det där för låt som spelas som bakgrund till festtipsen? Följdfrågan har alltid varit hur man kan få tag på den? Nu är problemet att jag inte själv minns vad det är för något. Jag har letat bland mina skivor men ännu inte återfunnit den. Lägger i alla fall upp låten här så att du som vill minnas också kan lyssna på den när som helst.

P3 Dans – Festbakgrund

Låten spelades i bakgrunden när jag berättade om helgens eller veckans kommande fester/klubbar runt om i landet. Kommer någon på vad/vem det är så hör gärna av dig. Jag har LPn nedpackad i någon av alla mina skivkartonger. Kommer med andra ord hittas om något år eller så.

3 thoughts on “Bakgrundsmusiken till P3 Dans

  1. Den här var oväntad : ) Det är “Electric Earth Herb” med Airgoose från samlingen Bastard Tracks. Vill minnas att det var dubbiga Rockers Hi Fi som låg bakom den pseudonymen, men utveckla gärna!
    Det fanns ju minst en till bubblig liten låt som användes i evenemangstipsen, till en början åtm. Dessa blir kanske svårare att hitta!

    • Visst har du rätt! Nu minns jag. Kommer ihåg hur albumet består av rutor i lätt orangeröd ton. Tack Kristoffer. Den första ska jag leta efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *