Jag säljer skivor

 

Jag har många skivor och har alldeles för sällan ansat och beskurit min samling. Det är nu dags att göra mitt arkiv aningen mindre. Sorterar som bäst i mitt förråd och lyssnar och tittar på vad jag kan tänka mig att skiljas från.

Försäljningen kommer vara på söndag den 27/11 i Stockholm. Återkommer med mer detaljer i nästa vecka. Några skivor du är sugen på?

OBS! Bara vinyl den här gången!

13 thoughts on “Jag säljer skivor

  • Nej jag kommer inte hinna gå igenom allt. Har ca 60 flyttkartonger med vinyl just i det här utrymmet. Har mer på annat ställe!

  • Merparten av de skivor som jag spelade i P3 Dans köpte jag för mina egna pengar. Uppskattningsvis köpte jag 85% och sen var kanske 15% promos och
   resterande 5% köpte jag in till Grammofonarkivet.

   • Om det finns några 1210’or kvar då ; ) Så länge det inte slängs som Pierre J verkar hota med att göra då o då, men vem vet kanske får han massor av skräp promos..
    Anledningen till att vinylmediet fortfarande står högst i kurs hos mej är för att det återfinns så mycket grym musik där som inte återfinns någon annanstans. Spotify är ett skämt vad det gäller alternativ mångfald och ska man leta nåt vettigt p2p nuförtiden så kan man lika ägna sig åt att göra egna spår. Nej tacka vet jag det som sållats, bearbetats och pressats från vax. Tillförlitlighet är styrkan.

  • På Marie Laveau, Hornsgatan i Sthlm. Söndag 14 – 19. Ja det blir en vild blandning av promos och inköpta singlar och album. House, drum & bass, techno och allt där emellan.

 1. Hur gick det då, blev du nöjd med resultatet av din första utförsäljning? Jag var tvungen att skicka bud men blev 50 plattor rikare ändå, för att inte tala om T-shirten grymt bra! Har typ sökt på Tradera efter Dans-tröjor men insett att det inte finns så många av dem, var väl bara första året som de lottades ut..
  Finns det planer på att göra om detta? Någon av skivmässorna i Solnahallen skulle kunna vara ett tänkbart tillfälle för dylikt bl.a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *