Ny mix!

 

Jag vet att det händer alldeles för sällan men nu har jag gjort en ny mix!
När det gäller att sätta ihop en mix så är det med precis samma roliga känsla som när jag gjorde kassettband som tonåring. Då handlade det, precis som nu, om att plocka favoriter och spela in dom på ett format som gjorde det möjligt att dela musiken.

Ibland överlevde inte låtar jag från början tyckte var självklara på blandbandet. Det handlade om att helheten måste fungera. Vissa spår tog sig in på nästa kassett och kunde få ett långt och lyckligt liv. Att göra blandband och dela ut var ju mer eller mindre olagligt då och olagligt nu men samtidigt överlever inte musiken utan dom små ambassadörerna. Att göra musikradio och spela ute som dj är varianter på samma tema; Här är musik jag gillar eller tycker är konstig nog att uppmärksamma, varsågod!

3 thoughts on “Ny mix!

  1. Härligt med tjocka akustiska beats där vid 38 min! Låten efter får en osökt att tänka på P3 Klubb ;D ny remix på Powerhouse? Låter som att de samplat Duane Harden (tjo från 41:25) och inte Thelma Houstons original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *